Maak waanzinnige selfies aan tafel met de Cookut Table selfie 360°

Maak waanzinnige selfies aan tafel met de Cookut Table selfie 360°

Cookut zou Cookut niet zijn als het niet steeds weer interessante keukengadgets en geschenkideeën uitbracht. Het laatste paradepaardje is de Cookut Table Selfie 360°. Een handige smartphonehouder die ongelofelijke panoramafoto’s maakt.

Iedereen op de foto met Cookut

De Cookut Table Selfie 360° zet je eenvoudigweg in het midden van de tafel. Terwijl de staander roteert kun je met je iPhone, Android of tablet knappe 360° snapshots of filmpjes maken. Zo staat iedereen op de foto! Gemaakt uit rubber hout en staal is de Table Selfie 360° niet enkel functioneel maar ook een knap decorelement aan tafel. Hij wordt trouwens ook geleverd in een fraaie geschenkdoos!

Ontdek de items van Cookut nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts