Pinnacle: de nieuwste stijlvolle thermische koffiebekers van Contigo

Pinnacle: de nieuwste stijlvolle thermische koffiebekers van Contigo

Een thermische koffiemok die een instagramselfie waardig is: dat is de Pinnacle van Contigo. Beschikbaar in de kleuren Matte Latte, Watermelon, Tantalizing Blue en Black – én voorzien van alle gerenommeerde eigenschappen die de Contigo bekers zo typeren.

Morsvrij en stijlvol drinken

De Pinnacle is voorzien van de bekende AutoSeal technologie die een 100% mors- en lekvrije drinkervaring garandeert. Het drinklipje sluit immers na elke slok. Daarbij is de drinkbeker vacuüm geïsoleerd, warme dranken blijven dus tot wel 3 uur warm en koude dranken tot 10 uur koud. Het deksel kun je eenvoudig buigen om te reinigen.

Ontdek de Pinnacle van Contigo nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts