Verkoeling voor de kids: ontdek de vrolijke kinderbekers van Contigo

Verkoeling voor de kids: ontdek de vrolijke kinderbekers van Contigo

Niets is zo heerlijk als een fris drankje op een warme zomerdag. Een zelfgemaakte limonade, gezond sapje of verkoelend ijswater nemen de kids voortaan mee in een handige kinderfles van Contigo.

Dit zijn de leukste drinkbekers

De Gizmo Flip kinderfles is voorzien van een gepatenteerde technologie waarbij de tuit openklapt bij één druk op de knop. Dankzij het schuine rietje kun je zelfs het onderste uit de fles halen. Extra praktisch: de draaglus met zachte grip maakt het voor kinderen gemakkelijk om de fles te hanteren en te dragen.

Zin om je kroost aan het lachen te brengen? De Funny Straw kinderfles komt in twee kleurrijke designs en is voorzien van een grappig rietje met snor- of lippen design.

Ontdek meer op Niwzi:Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts