chroma messenset

Aan deze messenset zal je ongetwijfeld veel plezier beleven! De messenset bestaat uit een officemes, een trancheermes en een Japans chefmes. Een mooie basis, die je naar wens nog verder kunt uitbouwen. De volledige reeks bevat immers meer dan vijftien verschillende messen. De messen zijn vervaardigd uit puur Japans 301 staal en geslepen in de traditionele Japanse V-vorm, die het mes uiterst scherp maakt en waardoor het ook lang scherp blijft. Daarnaast zijn de messen voorzien van een ergonomische greep met driehoekige vorm waardoor het mes perfect in de hand ligt en je een verbazingwekkend goede controle over het mes hebt.

De messenreeks Type 301 van Chroma werd ontworpen door de bekende ontwerper F.A. Porsche in samenspraak met internationale topchefs.

Type 301 messenset P05 - P02 & P09

Aan deze messenset zal je ongetwijfeld veel plezier beleven. De messenset bestaat uit een officemes, een trancheermes en een Japans chefmes. Een mooie basis, die je naar wens nog verder kunt uitbouwen. De volledige reeks bevat immers meer dan vijftien verschillende messen. De messen zijn vervaardigd uit puur Japans 301 staal en geslepen in de traditionele Japanse V-vorm, die het mes uiterst scherp...

Messensets
Chroma

prijs: < €199