chillstick vin bouquet

Vergeten om een flesje koel te zetten? Geen nood, deze Chill stick van Vin Bouquet zorgt ervoor dat je flesje wijn in een mum van tijd lekker fris wordt!

Frisse wijn in een mum van tijd

We hebben het allemaal wel meer dan een keer voor gehad. Je hebt onverwacht bezoek maar er staat geen enkel flesje wijn of bubbels fris in de koelkast. Geen nood! Vin Bouquet biedt de perfecte oplossing met hun Chill stick.

Hoe werkt de Chill stick?

Het enige wat je hoeft te doen, is de Chill stick gedurende 4 uur in de diepvriezer steken. Nog beter is dat de stick altijd in je diepvries klaar zit natuurlijk. De niet-toxische gel in de stick wordt heel koud. Na de 4 uur kan je de stick probleemloos in de fles steken en is je flesje wijn of bubbels in een mum van tijd lekker fris.

Het voordeel van deze manier van koelen, is dat de smaak van de wijn of bubbels niet verstoord wordt. Als je koelt met ijsblokjes, heb je dit wel.

3 in 1

Bovendien beschikt deze ene Chill stick maar liefst  over 3 functies. Je kan er enerzijds je fles wijn in een mum van tijd  mee koelen. Daarnaast wordt de wijn gieten een koud kunstje (heb je’m?) en wordt morsen onmogelijk. Ten slotte zorgt deze Chill stick ervoor dat je wijn ook beter bewaard wordt.

FIE 012

Chillstick metaal

Champagne- en wijnkoelers
Vin Bouquet

prijs: < €21.95