Van 10 maart tot 30 april kun je in De Winkelhaak in Antwerpen terecht voor de Brita tentoonstelling. Brita viert 50 jaar heerlijke ideeën en de evolutie van het design van de gerenommeerde kannen.

‘Onze producten zijn meegegroeid met onze smaak en hebben miljoenen mensen een makkelijke toegang tot het beste drinkwater gegeven, wat geleid heeft tot een betere levenskwaliteit,’ aldus Brita.

We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?

Deze tentoonstelling dompelt elke bezoeker onder in een boeiende wandeling door de trends en ontwikkelingsfasen van een alledaags gebruiksvoorwerp. Een waterfilterkan is immers zoveel meer wanneer er sprake is van innovatie en creativiteit.

Of uw interesses nu in stijl, mode of design liggen, de Brita tentoonstelling zal u wel weten te boeien. 2017 is het jaar dat de MAXTRA+ werd gelanceerd, de allernieuwste generatie filterpatronen die en nog betere smaak van het drinkwater garanderen en inspelen op actuele vormgeving en design.

Daarbij wordt ook de fill&enjoy Style waterfilterkan gelanceerd. Nog moderner dan haar voorganger dankzij het verrassende strakke en eenvoudige design. Het boegbeeld van onze huidige en toekomstige levensstijl!

Je vindt meer over de Brita tentoonstelling op hun website.