Wandel door 50 jaar trends op de Brita tentoonstelling in Antwerpen

Wandel door 50 jaar trends op de Brita tentoonstelling in Antwerpen

Van 10 maart tot 30 april kun je in De Winkelhaak in Antwerpen terecht voor de Brita tentoonstelling. Brita viert 50 jaar heerlijke ideeën en de evolutie van het design van de gerenommeerde kannen. ‘Onze producten zijn meegegroeid met onze smaak en hebben miljoenen mensen een makkelijke toegang tot het beste drinkwater gegeven, wat geleid heeft tot een betere levenskwaliteit,’ aldus Brita.

We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?

Deze tentoonstelling dompelt elke bezoeker onder in een boeiende wandeling door de trends en ontwikkelingsfasen van een alledaags gebruiksvoorwerp. Een waterfilterkan is immers zoveel meer wanneer er sprake is van innovatie en creativiteit.

Of uw interesses nu in stijl, mode of design liggen, de Brita tentoonstelling zal u wel weten te boeien. 2017 is het jaar dat de MAXTRA+ werd gelanceerd, de allernieuwste generatie filterpatronen die en nog betere smaak van het drinkwater garanderen en inspelen op actuele vormgeving en design.

Daarbij wordt ook de fill&enjoy Style waterfilterkan gelanceerd. Nog moderner dan haar voorganger dankzij het verrassende strakke en eenvoudige design. Het boegbeeld van onze huidige en toekomstige levensstijl!

Je vindt meer over de Brita tentoonstelling op hun website.

 

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts