De woontrends van dit najaar zijn rauw, stoer en natuurlijk, liefst met een warme toets. Beleving en personalisering wordt steeds belangrijker. Daar heeft Zilverstad perfect op ingespeeld met de licht industrieel ogende interieuraccessoires van de Solido Cement lijn!

Geef je interieur een stoere afwerking

De Zilverstad Solido lijn past perfect in een stoer interieur. De accessoires met betonlook kun je perfect combineren met een warm of donker kleur. Wij zijn vooral fan van de windlichten en kandelaars – deze zorgen namelijk voor een huiselijke sfeer gemixt met een rauwe uitstraling.

Ook de serving tray valt in de smaak: terwijl we vorig jaar planten en boeken op de trolley plaatsten nemen bijzondere drankflessen en elegante karaffen dit jaar deze ruimte in. Een mooi whiskeykaraf kan dus niet ontbreken. Niet enkel knap, ook praktisch.

Last but not least: een persoonlijke toets geven aan je interieur lukt eenvoudig met foto’s. Plaats je favoriete herinneringen in een mooi lijstje. Ga je voor een strak en rustig geheel? Plaats dan lijstjes van hetzelfde formaat op een rij. Mag het wat speelser? Zet dan verschillende formaten en materialen kriskras door elkaar.

Ontdek de Zilverstad Solido Cement must-haves op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden