boretti four ascenseur

Technologische snufjes in de keuken? Boretti stelt fier hun extraordinaire ovenconcept voor…

Liftoven

Beleven is overtuigen. Met dit motto stelt Boretti op Batibouw ‘13 ons de liftoven BPOL-60 voor. Futuristisch bij de eerste gedachte, hoogtechnologisch bij een tweede… Het design van de traditionele oven wordt overstegen, geherinterpreteerd.

Met één druk op de knop laat je deze Boretti oven immers verzinken in het werkblad. Handig waarom? Je bespaart heel wat ruimte; en hoeft geen extra kastruimte te voorzien zoals dat bij een standaard oven wél het geval is. Je oven zit daarbij ook geïntegreerd in de keuken-werkplaats, wat de beleving uniek maakt.

Het futuristische aspect spreekt aan: de professionele techniek is sterk gevorderd en de bediening een fluit van een cent.

Digitale display

Via het digitale display met tiptoetsen selecteer je een van de 13 verschillende ovenfuncties. De liftoven stelt niet teleur in prestatie. Meer nog, dit is een professionele keuken op consumentenmaat. Het toestel bezit dankzij geavanceerde technologie en innoverend design een grote veiligheidsgraad en veel praktische snufjes. Het keukenaanrecht bijvoorbeeld, blijft mooi koel en glad terwijl de maaltijd gaart. Dit wordt namelijk bekomen door de mantelkoeling van de oven.

Boretti is Italiaanse kracht en dat merk je meteen. De look en feel van hun producten zijn kwaliteitsvol en robuust. En ook al ziet deze liftoven er wat slanker en verfijnd uit, kan men niet twijfelen aan diens prestaties. Ook hier is het gebruik van inox sterk aanwezig, zijn de gebruikte ovenplaten in plexiglas extreem resistent. Koken met deze moderne topper wekt de creativiteit op, doet dromen in eigen keuken…