princess misia limonade boek

Marta Majewska, ook wel bekend als Princess Misia, heeft een boek rond limonade gemaakt. Zelf je limonade maken is erg hip! Voor haar is het echter iets wat ze altijd al gekend heeft. Een boek vol heerlijke recepten en foto’s die doen watertanden geven je zin om er onmiddellijk in te vliegen!

Doe het zelf! 

De DIY-trend blijft zich verderzetten. Mensen nemen steeds meer tijd om zelf dingen te bereiden: confituur, groeten fermenteren, pasta en dus ook limonade. Voorverpakte voeding en drank die volgepompt zij met geraffineerde suikers en bewaarmiddelen leggen we steeds meer opzij. Ook zelf je limonade maken is erg hip en valt goed in de smaak!

Opgegroeid met limonade

Specialiste Marta Majewska kent alles over limonade. Ze is opgegroeid in Polen met zelf gemaakte limonade, sapjes en ijsthee’s. Frisdrank had ze nooit in huis. En maar goed ook! Anders konden wij niet mee genieten van deze fantastische recepten. Haar boek begint met de basisstropen, dit is een basisingrediënt die op een natuurlijke wijze de zoete toets in de limonade brengt. Vervolgens komen de recepturen van tientallen limonades, telkens verschillend en prachtig weergegeven. Zoete of kruidige limonades wisselen elkaar af. Alleen al door naar de mooie prentjes te kijken, krijg je zin om er direct aan te beginnen!

Water met lekker smaakje

Het boek sluit af met een aantal infused waters, dat zijn watertjes met een smaakje. Die smaakjes zorgen ervoor dat je zonder problemen 2 liter water kan drinken. Meer dan 50 eenvoudige recepten maken van dit boek een echte blijver. Verfris die zwoele dagen met de heerlijkste limonades en sapjes!

Prijs: € 19,99
Uitgegeven door Davidsdfonds Uitgeverij.

 

Reageer