hannah van ongevalle come take a sip with me

Hannah Van Ongevalle is niet alleen de beste bartender van België maar ze behoort ook tot de beste bartenders ter wereld heeft nu een prachtig boek uitgebracht. Een compleet naslagwerk over cocktails en een kijkje achter de schermen van het leven van een bartender zijn maar enkele dingen die je in dit boek kan lezen.

[gap height=”32″]

[ad id=’18967′]

[gap height=”32″]

 

Intiem sfeertje

De persconferentie vond in de Walletjes van Knokke plaats. Bij het binnenkomen, kwam je onmiddellijk in een intiem sfeertje terecht. Bartenders met een strikje, een champagne- en cocktailbar en een jazzband maakte van deze persconferentie een echte feestelijke gelegenheid met een vintage kantje.

come take a sip with me

Uitvoerig naslagwerk

Hannah wou een boek over cocktails maken maar met meer dan alleen recepten. Hannah heeft aan meer dan 50 bartenders over de hele wereld gevraagd, wat er zeker in een boek over cocktails moet staan. Ze geeft je graag meer uitleg over allerlei ingrediënten en vertelt haar reis van hoe ze tot de top van de wereld is gekomen. Welke tools zijn onmisbaar en hoe kan je shaken als de beste?

Luxe

Het boek is een echt leesboek, vergezeld met erg smakelijke foto’s en prachtige tekeningen. ‘Come take a sip with me’ geeft een onmiddellijke luxueuze indruk. Dat het een droom was om een boek uit te geven, vertelde ze graag met stralende glimlach op haar gezicht en een met een cocktail in de hand uiteraard.

Hannah is een kwieke én vooral hartelijke twintiger met een glamoureuze uitstraling. Het boek laat je toe om Hannah beter te leren kennen. Voor al wie verzot is op cocktails en er wil over bijleren, moet dit boek zeker aanschaffen.

 

Prijs: € 29,99

Uitgegeven door Horizon

 

Reageer