Ook een Berkel vleessnijmachine bij u thuis?

Ook een Berkel vleessnijmachine bij u thuis?

Berkel staat jaar en dag gekend om z’n unieke traditionele flywheel vleessnijmachines. Een stukje kwaliteit en precisie met een vintage toets voor de échte fijnproever.

De smaak van traditie

Vandaag heeft Berkel een ruim aanbod aan elegante snijtoestellen. Van de iconische Volano reeks tot de compacte nieuwe elektrische slicers en messen. Elk voorzien van de luxueuze afwerking volgens de Berkel traditie: een gouden bies, de naam op de voet en flyweel én specifieke knoppen en poten.

Het is de uitgelezen wijze om charcuterie, vleeswaren, vis, brood en cake te snijden. Door het gebogen mes en doordat een Berkel toestel minder toeren maakt dan een elektrisch aangedreven machine blijft de structuur en smaak van het vlees beter behouden.

Ook op zoek naar een Berkel toestel? Neem dan contact op met de nieuwe agent voor België.

Gregory Goossens
La Table Blanche
gss@telenet.be
+32 475 73 35 91Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts