De multifunctionele teppanyaki grillplaat van Beka vervult al je bakwensen

De multifunctionele teppanyaki grillplaat van Beka vervult al je bakwensen

De gezonde toer op maar toch fan van een gebraden stukje vlees? De teppanyaki met anti-kleeflaag van Beka biedt de oplossing. De bakplaat is ideaal om heerlijk en vetarm te bakken, te braden of te grillen.

Thuis grillen was nog nooit zo eenvoudig

Deze teppanyaki is een lekker eenvoudig alternatief voor de barbecue. De uitmuntende warmtegeleiding dankzij de extra dikke bodem zorgt ervoor dat vlees snel wordt bereid.

Daarbij kun je jouw bereidingen warm houden én iets anders grillen tegelijkertijd. De bakplaat uit gegoten aluminium kan op twee vuren op het fornuis gebruikt worden zodat je kunt braden op verschillende warmtezones.

De opstaande rand voorkomt het afdruipen van bakvocht en de siliconen grepen kunnen worden afgenomen om je gerechtje nog te laten nagaren in de oven. Geschikt voor alle kookvuren.

 

Ontdek deze Beka teppanyaki bakplaat nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts