De barbecuetools van Point-Virgule maken jouw barbecue nog smakelijker. Deze hoogwaardige accessoires – allemaal getest en aangepast door grillmeester Peter De Clerq – vormen een uniek assortiment om bij te watertanden. Wij staan op de redactie alvast te popelen om deze handige benodigdheden uit te proberen!

Voeg nog wat meer smaak toe

Ideaal voor het roken van vis, gevogelte en varken: het rookmot van Point-Virgule bestaat in heerlijke smaken zoals mosterd en gember, look en kruiden, heerlijk rozemarijn en jeneverbes. Ideaal om jouw favoriete stukje sappig vlees nog meer smaak te geven. Succes gegarandeerd!

Marineren als een Pro

De perfecte marinade maken is voor velen een tijdrovende uitdaging. De pre-made marinades van Point-Virgule helpen ook dat probleem uit de wereld! Deze marinades bestaan in een klassieke maar ook in een meer exotische uitvoering. Verras je gasten eens met een ongewone variant! De marinade injector komt trouwens ook handig van pas bij het marineren van o.a. kip!

Uit het juiste hout gesneden

Voor De Barbecuekoning met hoofdletters zijn gewone houtsnippers natuurlijk niet voldoende. Ga voor de gerookte sinaasappel houtsnippers, gemalen olijfpitten of cederhoutsnippers. Dé kers op de taart van een geslaagd barbecuerecept.

De smakelijkste kookboeken

Om lekker zelf inspiratie op te doen of als geschenk voor het volgende etentje waarop je geïnviteerd bent: deze kookboeken zijn het ideale leesvoer voor wie fan is barbecuen of buiten tafelen.

Op zoek naar meer?

Nood aan degelijke tools? Dit zijn onze favorieten!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer