winestein app

Welke wijn past bij welk gerecht? Slechts weinigen hebben deze kennis in pacht, of je moet al een cursus sommelier gevolgd hebben. Maar het kan ook een pak makkelijker. Winestein Sommelier is een app die je helpt om de juiste keuze te maken!

Winestein Sommelier kiest voor jou de beste wijn voor bij je gerecht. Hoe meer details je geeft over wat er precies in je bereiding zit, hoe beter de match zal zijn. De app is zeer gebruiksvriendelijk en je hoeft zelf dus helemaal geen wijnkenner te zijn om deze app te kunnen hanteren. Winestein Sommelier beschikt over 2000 ingrediënten, bereidingswijzen en sauzen om zo tot de perfecte combinatie te komen.

Bovendien zijn er twee opties mogelijk binnen deze app. De eerste is een open applicatie die werkt vanuit hun uitgebreide database met 700 wijntypes. Anderzijds heb je ook de mogelijkheid om de meest passende wijn uit je eigen wijncollectie te matchen aan je gerechten. Hier spreken we dus van een toepassing op maat.

Winestein Sommelier is steeds up to date en wist in 2011 zelfs de Reddot Design Award binnen te rijven. Deze betrouwbare app wordt je beste kompaan bij het koken. Ideaal als je graag etentjes organiseert en je je gasten wil omver blazen met je zogezegde wijnkennis. Niemand hoeft dat toch te weten dat die van een app komt? Tsjing!

Prijs: gratis
Beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch.

Reageer