substitutions app

Als je regelmatig volk over de vloer hebt voor een etentje of je bent zelf een ‘moeilijk geval’ als het op eten aankomt, dan is deze app sowieso op je lijf geschreven. ‘Substitutions’ is een app die rekening houdt met allergieën of intoleranties. Deze app helpt je bij het zoeken van een geschikte vervanger voor het ingrediënt in kwestie.

‘Moeilijke gevallen’

Wel, mijn vriend en ik zulke moeilijke gevallen. Met een allergie aan zuivel en eieren en een intolerantie aan gluten, is het een hele uitdaging voor de personen die ons uitnodigen. Ook voor onszelf is het een ware zoektocht geschikte vervangers te zoeken. Dankzij Substitutions zaten we niet meer met de handen in de haren en konden we voortaan snel genieten van een aangepaste maaltijd.

substitutions app van de maand

Via een eenvoudige interface kan je heel snel filteren en selecteren op categorieën.

Andere opties

De app voorziet meer dan voldoende opties voor veganisten, mensen die een glutenvrij dieet moeten volgen of mensen die allergisch zijn aan zeevruchten. Naast vervangers zoeken voor allergieën of intoleranties, kan je deze app ook hanteren om bijvoorbeeld ingrediënten die je zelf niet lust of niet in huis hebt te vervangen.

 

Beschikbaar voor  IOS

Prijs: € 2,99

Reageer