app van de maand jamie oliver 20 minute meals

Iedereen kent wel Jamie Oliver, de spontane chef boordevol energie die in een mum van tijd de meest kleurrijke, gezonde en lekkere maaltijden op tafel tovert. Ga Jamie achterna en kook met deze fantastische app!

Gezond en snel

 

We willen allemaal gezonder eten, maar het moet dan wel snel gaan. Ideaal, dan is Jamie de perfect guy! In slechts 20 minuten bereid je met behulp van Jamie’s overheerlijke gerechten in de app Jamie’s 20 minute meals. 

Elk recept is eenvoudig en stap voor stap uitgelegd aan de hand van foto’s. Mislukken is zo onmogelijk. Daarnaast zijn de recepten ook vergezeld van een handig boodschappenlijstje dat rekening houdt met de gangen van de supermarkt. Zo hoef je ook in de supermarkt geen tijd te verliezen door over en weer te lopen. 

app jamie oliverTips & Tricks

Daarnaast geeft Jamie je ook graag tips & tricks: hoe slijp je je messen of hoe snijd je snel een ui? Geen overbodige tips om te weten dus. 

Kortom, ben je verlekkerd op de vlotheid van Jamie, dan ben zeker en vast overtuigd van deze app.  Let wel, de recepten zijn enkel beschikbaar in het Engels en Duits. 

Prijs € 6,99

Beschikbaar voor iOS  en Android