app foodspotting

Op zoek naar de lekkerste hamburger of paella ? Met de app Foodspotting kan je dit moeiteloos vinden. Dankzij Foodspotting kan je specifiek op één gerecht zoeken, overal ter wereld. Handig toch? 

Foodspotting: unieke app

Foodspotting, een visuele gids, brengt je recht naar het beste restaurant en het heerlijkste gerecht. In tegenstelling tot vele andere restaurant-review apps, kan je dankzij Foodspotting ook individuele gerechten beoordelen. Op zoek naar de beste hamburger of frietjes? Met Foodspotting kom je onmiddellijk bij de beste terecht. 

Niet alleen hun mening is van groot belang,  foto’s zeggen vaak meer dan 1000 woorden. Elke review wordt vergezeld van een smakelijke foto. Want geef toe, het oog wil ook wat! 

Doel

Het doel van deze app is om overal ter wereld de lekkerste plekjes te vinden. Of je nu in Tokyo, Barcelona of Moskou bent, Foodspotting reist met je mee en brengt je steeds naar de beste culinaire gerechten en adresjes.

 

Historie

Foodspotting is gestart vanuit het oogpunt dat er al heel wat restaurant-review-apps zijn maar geen enkele waar je specifiek kan zoeken op een gerecht. Zo kon je tot voor Foodspotting niet vinden waar je de beste paella of mosseltjes kan eten. Foodspotting legt de focus dus op de gerechten. Die worden beoordeeld door zowel andere foodspotters, als vrienden en experts. 

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor iOS en Android