Bak jouw witlofrolletjes in de Antoinette ovenschotel van Cosy & Trendy

Bak jouw witlofrolletjes in de Antoinette ovenschotel van Cosy & Trendy

Authentieke Vlaamse witlofrolletjes: die presenteren het mooiste in een Antoinette Cosy & Trendy ovenschotel. Deze collectie brengt een ode aan traditioneel wit verfraaid met een pittig vleugje blauw. Het beschermde aardewerk vormt de uitgelezen ondergrond voor je hartige creaties.

Heerlijke witlof

Of het nu winter of zomer is, witlof kun je het jaar rond bereiden en eindeloos variëren met de verschillende bereidingswijzen. Rauw, gestoofd, gekookt of als ingrediënt in een stamppot, soep of saus. Tip van de redactie: besprenkel witlof met wat citroensap voor ‘t de oven in gaat, zo behoudt deze groente zijn kleur. Geen fan van de bittere smaak? Vermijd dan het groene hart en gebruik enkel de meest witte delen. Smakelijk!

 

 

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts