alessi

Hout maakt een revival in de keuken! Alessi brengt met hun ‘Dressed-in-Wood’- Collectie de ultieme gezelligheid op tafel! Gedetailleerde houtbewerkingskunsten maken van deze collectie een verzameling van unieke stuks.

Onvergetelijk ontbijt

Marcel Wanders breidt zijn Dressed-collectie uit met een aantal eye-catchers om het ontbijt onvergetelijk te maken. De charme van hout vult deze collectie mooi aan. De ‘Dressed-in- wood’- serie bestaat uit lokaal geproduceerde stukken vervaardigd uit natuurlijk beukenhout.

Hout maakt sinds de laatste jaren een comeback in de keuken en ook Alessi heeft dat goed begrepen. De houtbewerkingskunsten van de vakmensen uit de Strona-vallei staat al eeuwen bekend om hun houtambacht. Alessi schakelde deze vakmensen in voor hun ‘Dressed-in-wood’-collectie. Het samenwerking is verbluffend! Het immer geslaagde design van Alessi en de gedetailleerde houtkunsten vormen een magnifieke symbiose.

alessi

Met de hand

De collectie bestaat uit enkele met de hand afgewerkte items voor in de keuken. Elk voorzien van het typische Dressed-patroon, maar toegepast op het natuurlijke beukenhout. De collectie bestaat uit ontbijtplankjes, serveerplanken en -plateaus, een kaasplank, een stolp, een centerpiece en een taart/kaasplateau.

Zo kan deze dressed in wood je een hele dag door begeleiden bij elke maaltijd. Smeer ‘s ochtends je boterhammetje op een ontbijtplankje en serveer je aperitiefhapjes op een serveerschaal.

Een ding is zeker, deze items zijn stuk voor stuk echte eye-catchers!

 

 

 
Klik hier om producten in te laden

 

Reageer