Lovely Breeze: de ingenieuze kinetische fruitschaal van Alessi

Lovely Breeze: de ingenieuze kinetische fruitschaal van Alessi

Lovely Breeze is de iconische centrepiece schaal met een unieke kinetische beweging. Alweer een praktisch en ingenieus stukje keukenkunst van Alessi – ideaal voor wie een lege fruitschaal op tafel wil vermijden.

Een slimme fruitschaal

De werking is eenvoudig. Het hemisfeer gewichtje op de bodem houdt de bewegende schaal in een verticale positie tot je er chocolaatjes, snoep, noten of fruit in legt. Een gevulde schaal neem de horizontale positie aan en functioneert als een heuse container. Neem je de inhoud weg, dan gaat de Lovely Breeze schaal terug rechtopstaan. Zo verbruik je zo min mogelijk plaats wanneer de schaal niet in gebruik is!

Bekijk in onderstaande video hoe de Lovely Breeze werkt.

Ontdek jouw dichtstbijzijnde verkooppunt  op Niwzi:

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts