Bij een barbecue heb je natuurlijk meer nodig dan enkel de barbecue. Zo heb je een aantal handige tools zoals een tang,…

1. Houtsnippers van cederhout

Breng dat heerlijke zomerse smaakje in je vlees dankzij de houtsnippers van cederhout. De aroma’s van het hout kruipen als het waren in je vlees en brengen zo een ongekende smaak teweeg en versterken het ultieme zomergevoel. Zeker eens het proberen waard!

2. Hot dog/worst grillkorf

Maak korte metten met gesukkel met braadworsten op je barbecue. Moeilijk vast te grijpen omdat ze steeds wegrollen behoort voortaan tot de verleden tijd. Deze grillkorf van Leopold Vienna kan je tot 6 worstjes tegelijk bakken. De grillkorf is vervaardigd uit verchroomd draadstaal. Er is tevens ook een grillrooster voor groenten voorhanden binnen dezelfde lijn.

3. Spark hamburgerduwer

Met Spark van Gefu bereid je ideale hamburgers: plaats de gewenste hoeveelheid gehakt in de roestvrijstalen basis en druk die aan met de porseleinen stamper. Beide elementen zijn voorzien van horizontale gleufjes waardoor de hamburger dat typische patroon krijgt. Daarbij gaart het vlees zo ook sneller! De Spark basis heeft een centrale uitsparing waardoor de burger zijn ideale vorm behoudt tijdens het braden. Spark is beschikbaar in een classic versie (120 g vlees) of king-sizemodel (180 g vlees).

4. Visgrill

Het hoeft niet altijd een stukje vlees te zijn op de barbecue. Ook een gegrild visje kan zeer goed smaken! Maar vis is niet altijd makkelijk om te grillen. Het blijft makkelijk overal aankleven wat het moeilijk maakt om de vis in een geheel mooi te serveren. Maar Point-Virgule heeft daar de perfecte oplossing voor. Deze visgrill maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier tot 3 vissen tegelijk kan bakken. Keer de vis moeiteloos om en serveer zonder te sukkelen. Een echte barbecue must-have als je het ons vraagt!

Klik hier om producten in te laden

5. Dressingshaker

Een salade is pas echt af als deze voorzien is van een lekkere dressing. Deze dressingshaker van WMF laat je toe om op de meest leuke manier tot een heerlijke dressing te komen. Doe alle ingrediënten in deze dressing shaker en begin te schudden. De handgreep is heel ergonomisch en maakt het shaken stukken makkelijker.

Klik hier om producten in te laden

6. Schort

Barbecuen is zoveel fun maar het kan al snel een boeltje worden. Daarom is een goede keukenschort geen overbodige luxe. Deze knappe schort van Tint heeft een dieprode kleur gekregen. De kwalitatieve stof en aanpasbaar halsstukje zijn een waar plezier voor elke Hugo Smos!

7. Ovenhandschoen

Vermijd alle risico om je te verbranden dankzij deze dikke hittebestendige ovenhandschoen.

Klik hier om producten in te laden

8. Bistro marinadepotje

Met het Bistro sauspotje van Bodum maak je marinades rechtstreeks in de transparante beker. Dankzij het afgesloten dekseltje kan je die in de koelkast bewaren voor een volgende gelakte kip of barbecuevlees. De lange steel fungeert tevens als smeerborsteltje.

Klik hier om producten in te laden

9. Brochetten op de BBQ

Maak je graag zelf brochetten van kip en paprika, scampi’s en ajuin? Experimenteer dan gerust met dit leuke BBQ gadget van Westmark! De Twister is een flexibele roestvrijstalen draad waarop je bijzonder veel stukken vlees en vis kwijt kan, méér dan op de standaard spiesjes. Daarbij win je veel plaats op de barbecue doordat deze Twister als een spiraal op de grill ligt. Een pittige marinade bereid? Laat de volledige spies mét groentjes en vlees de olie en kruiden opnemen, dit wordt een delicatesse aan de picknicktafel straks!

10. Barbecuepan

De perfecte pan om groentjes, scampi’s, kippenboutjes, vis,… en dergelijke op de barbecue te bereiden op een gezellige zomeravond. Dit is een gezonde en lekkere manier om groentjes te garen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer